Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Nostalgija i plemenita garderoba od punog drveta

Zalaganje za individualnost i žudnju za slobodom, garderobe u američkom stilu odišu toplom i ležernom atmosferom života svuda. Zamena veštačkog ukrasa neformalnom romantikom, uklanjanje okova i nostalgija i plemeniti duh ukorenjeni su u evropskoj kulturi u emotivnom američkom stilu. Kao privatni prostor, jednostavnost, udobnost i mir su karakteristike čitavog skupa radova.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Nostalgija i plemenita garderoba od punog drveta


Zagovaranje individualnosti i žudnje za slobodom, ormari od punog drveta u američkom stilu odišu toplom i ležernom atmosferom života svuda. Zamena veštačkog ukrasa neformalnom romantikom, uklanjanje okova i nostalgija i plemeniti duh ukorenjeni su u evropskoj kulturi u emotivnom američkom stilu. Kao privatni prostor, jednostavnost, udobnost i mir su karakteristike čitavog skupa radova.

Kombinacija drvenog zrna i stakla otkriva jaku aristokratsku atmosferu, a daje i svježi i plemeniti okus, zbog čega ljudi uživaju u dugom retrookusu. Unutrašnja funkcionalna struktura ormara od punog drveta može se prilagoditi potrebama vlasnika, što je krajnje humanizirano.


ormar drveni hign kvalitetni ormarić veleprodaja

staklena vrata ormar ormar klasični stil

Ugradni kabinet veleprodaja

ormar drveni hign kvalitetni ormar za veleprodaju

garderobni ormar od masivnog drveta luksuzni stil

bedromm wardrobe whole house customizedHot Tags: nostalgija i plemenita garderoba od masivnog drveta, Kina, fabrika, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga