Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > О нама > Ребон Интродуцтион

Ребон кабинети, уметност Бригхтен иоур Лифе


Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је основана 2002. године и налази се у Ксиаосхан, Хангжу, која је само 10 минута од аеродрома Хангзхоу аутомобилом. Ми смо вишеструки награђивани ормарић за производњу ормара који се специјализује за кухињске ормаре, плакаре и судопере итд. За опремање куће. Као компанија која израђује индустријски стандард националног кабинета, освојила је не само "Топ 10 кинеских брендова кабинета" већ седам година узастопних, али и многа друга признања као што је награда за дизајн "Црвена звезда". Ребон је изабран као индустријски модел по одјељку "Квалитет" ЦЦТВ Оутлоок канала и прошао сертификацију ИСО 14001: 2015 за заштиту животне средине и сертификацију еколошког означавања у Кини.


Rebon Cabinets, Art Brighten your Life


Да бисмо се успоставили као водећи произвођачи ормара, одлучили смо да користимо најсавременију технологију и опрему за производњу ормара. Већина столарских машина се увози из немачког, укључујући и панелне тестере, ивице, ЦНЦ, машине за бушење и аутоматску производњу.

Водите рачуна о најновијим трендовима у индустрији и развоју производа који омогућавају оптимизацију ваших дизајна и идеја. Овде смо да вам помогнемо са дизајнерском инспирацијом, као и одабиром одговарајућих материјала и завршних обрада за ваш пројекат. За Ваше опције доступни су различити материјали, као што су лак, меламин, ПВЦ ,, чврсто дрво, УВ и акрил.


Ребон Висион


Увјерени смо да се људска потразивања за високим квалитетом живота никада неће зауставити. Ребон ће се такође трудити да буде елегантан, да се фокусира на пружање квалитетнијих производа и услуга, те уграђује удобност, моду и елеганцију у свој живот како би људима пружио частан животни доживљај и задовољио људе за лепотом и високим квалитетом живота.


Ребон Цонцепт


100% Наменски 100% оригиналан дизајн 100% Међународна стандардна технологија