Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Зашто су масивни дрвени ормари тако скупи?
- Nov 30, 2017 -

Данас, уз постепену зрелост индустрије кабинета, људи све више захтевају целокупни кабинет који одражава квалитет живота. Садашње тржиште кабинета, многе врсте ормара, бренд је превише бројан да спомињемо, посебно, највишу вриједност дрвених ормара , дрвених ормара, зашто је то тако скупо?

Solid Wood Kitchen Cabinets

1, избор кабинета од пуног дрвета

Квалитети од пуног дрвета високог квалитета у избору врло строгих. Већина домаћих познатих брендова увожених из иностранства из дрвета, или чак и глобалне колекције, користе се углавном за дрвене храстове каблове, јавор, орах и трешње, како би се обезбедило адекватно снабдевање. Ова шума мора бити сушена на ваздуху најмање две године, тако да све врсте ћелија унутар дрвета могу у потпуности умријети, а садржај воде у дрвету се чувати на минимуму. Ово је посебно важно за ормаре који су све масивно дрво, због забрињавајућег пуцања кабинета. Разлог зашто је деформација, углавном због времена предсушивања, сувише кратка, садржај влаге није стриктно контролисан, дакле, само садржај влаге сировина на минимум, како би се осигурали прави висококвалитетни дрвни ормарићи. Одабрано дрво је у потпуности у складу са европским захтевима за животну средину, садржај формалдехида је скоро нула.

2, технологија прераде чврстог дрвета

Ормари од масивног дрвета у процесу увоза увезене опреме. Првокласна опрема и технологија за осигурање квалитета масивних дрвених ормара, неке од технологија су употреба ручног резања и ручно изрезана и полирана. Постоји много шаблона и линија изнад ормара ручно изрезана од мајстора ветерана, испуњеног европским средњовековним аристократским животом јединственим класичним стилом, а неки чак имају и велику независну тотемску скулптуру изван ормара, и то је ручно израђено резбарије од дрвета веома чврсте дрвене ормариће Важан део је симбол моћи.

3, дизајн масивног дрвета

Дизајнирајте добре ормане од масивног дрвета , од одличних дизајнера о европској култури дизајна, темељног разумевања, а то се у великој мјери одражава у детаљима о дизајну и детаљима интеграције с кабинетом. Одличан дизајн кухиње може показати уметничку и културну вриједност, истовремено отклањати идентитет власника и друштвену вриједност, коју доживљавају обични дизајнери бренда.

Висина сваког члана породице, особине личности, преференције су различите. Изванредни дизајнери могу дизајнирати најприкладнији кабинет за ваш дом базиран на карактеристикама ваших чланова породице. Да би се постигла укупна координација кухиње сваки процес, и створити добру породичну атмосферу, јаку атмосферу живота.

4, светски топ хардверски прибор

Хардвер је веома важан део кабинета, немојте изгледати мале, баш као и људски скелетни спојеви, који утичу на век трајања ормара и флексибилност. Као што је квалитет шарке, али не и лако довести до деформације врата, што доводи до тога да кабинети замене неугодности; други пример, конектор кутије, квалитет кутије је добар или лош, што утиче на стабилност употребе ормара. Општи хигх-енд ормарићи су увезени хардверски прибор, цијена је више од 10 пута од домаћег хардвера.

5, укупна функција изврсности

Ормари од масивног дрвета у укупној функционалној конфигурацији такође одличност, оличава хуманистички концепт дизајна свуда. Скривене бачве за пиринач и канте за отпатке чине све ормариће за сортирање смећа и друге уређаје за кабинет, савремени асортиман који је скривен у прекрасној антикатној капуљачици. Истовремено, савремена технологија осветљења је савршено интегрисана у целокупан дизајн масивних ормара , тако да класични шарм и савремена уметност светлости савршена комбинација. Централно острво је показало отворену кухињу као цјелокупан шарм, али и извијестити о луксузу кабинета масивног дрвета и атмосфере. Укратко, кабинети од пуног дрвета као изврсна уметничка дела, али и пажљиво постављање ваших животних потреба, те тежити ефикасној употреби кухиње, побољшати процес рада рационалности, живот у кухињи како би се постигао погоднији , угодна и лепа ситуација.

6, ризик пословања

Ормари са масивним дрветом наглашавају укупно јединство укупних прилагођених ормара у складу са власницима стамбеног простора, потражњом, персонализованом прилагођавањем, у случају грешака, предузећа само сноси своје губитке.

7, добра услуга

Када купујемо робу, сви желимо квалитетну услугу. Задовољни смо осећањем припадности и поштовања. Наравно, такве услуге су такође вриједне и нису једноставне као и неколико стотина долара. За брендове кабинета које уживате је у трговачким кабинетима прецизно и свеобухватно мерење пре продаје, продаја инсталације локације, редовне попратне посете и никад непрекидна хуманистичка нега, посебно добар попратни сервис може подићи бриге потрошача.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил:   ребонцабинетс@цхинаребон.цом