Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Које су предности прилагођених кабинета
- Oct 27, 2017 -

Које су предности прилагођених ормара ?

1., избор супстрата

Традиционални избор ручног намештаја материјала за плочу од дрвета, декоративних плоча, плоча од трске на тржишту, украсних панела и других производа је на многим нивоима инфериоран, заштита животне средине, стандард анти-деформације је тешко. Прикључни ормар је употреба меламинске плоче за заштиту животне средине Е0 класе, након отварања фабрике, ивице, рупа, монтаже, одбијања употребе метанола са високим лепком и бојом, јасне линије, отпорности на влагу, анти-деформације, отпорности на хабање, заштита.

2. Израда процеса

Како обрађивати стандардни орман , ивица је изузетно важна, ни чврста нити рукаста ивица, а фабричка производња у смислу производње у великој мјери и побољшање рада прецизног и процесног нивоа у производном циклусу, али такођер у великој мјери скраћује вријеме, све процеси су кохерентни у фабрици. Кратак период ће бити у могућности да доврши инсталацију. Едге да обезбеди заптивање уговора, глатке линије, са разноврсним практичним, модерним хардвером, комбинованом са кућном опремом, хуманијом идејом, дозволити да животни простор постане хармоничнији и удобнији.

3. цена

Што се тиче тржишта, цена израде материјала и намештаја је већа од цене великих брендова и читавих произвођача кабинета. Неко може питати, зашто је по мери учињено јефтиније од столарије? Пошто се бренд користи у набавци групних куповина, плус фабричка масовна производна линија, у великој мјери смањити трошкове пословања, професионални цијели кабинет тражи, а не само један висок профит, тако да је прилагођен него што би био економичан.

4. живот

Од дугог вијека трајања, доброг прилагођавања од готовог, завршеног са пуно материјала или дизајна није на мјесту, потрага за лепим изгледом, попут неке готове полице, гардеробе, дуго ће се користити врата или деформације плоче, ако постоји је прилагођено искуство дизајнера пажљиво размотрити у људском инжењерству и механици! Кабинет је релативно јак.

5. простор

Ормари по мери су направљени на лицу места. У потпуности искористите авионски простор локације. Кроз техничке иновације, висока 108мм платформа од заједничког тржишта, смањење од 40мм, висина платформе је само 60мм платформа, успјех "смањења" не само повећава простор за складиштење кућишта кабинета, побољшава кориштење простора и трим након што је платформа достојна неуспеха Киао је витак, леп и интелигентан, пристојан и великодушан.

Највећа предност прилагођеног кабинета је да у потпуности искористе расположиви простор и да дизајн буде хуманизованији. Може бити дизајниран према потребама претплатника или фиока или вишеструкој партицији, а може се додати и до било које величине корпе, те предности чине његов интегритет и случајност вишом. Дебљина оквира цео кабинет од 8 мм до 10 мм опсега, повећава дебљину прореза за картице, осигуравајући да његова врата могу имати широк спектар стилова, могу се уградити Алуминијумско легирано стакло, узорковано стакло, са огледалом, разноврсност стилова, случајно одабрани.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом