Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Cijeli kabinet
- Aug 25, 2018 -

Cijeli kabinet [1], poznat i kao "cijela kuhinja", odnosi se na kombinaciju ormara, koji se sastoji od ormara, električnih aparata, plinskih uređaja i kuhinjskih uređaja. Njegova karakteristika je da kombinuje ormar sa operacionim stolom, kuhinjskim električnim aparatima i različitim funkcionalnim delovima organski, a prema strukturi, površini kuhinje u potrošačkom domu i individualnim potrebama članova porodice, kroz ukupnu konfiguraciju, ukupni dizajn, ukupna konstrukcija i konačno formira kompletan set proizvoda; da se postigne integracija svakog procesa rada u kuhinji. Koordinacija tijela i stvaranje dobre obiteljske atmosfere, snažan dah života.


Kabinet: u skladu sa strukturom prostora, uključujući kabinet za vješanje, kabinet za pod, ukrasni ormar, kabinet za srednju visinu i tako dalje.


Vrata ormarića: izbor je veći, prema sastavu materijala, uključujući drvena vrata, vrata od aluminijske legure, vrata za valjanje i tako dalje.


Ukrasni paneli: ukrasna ploča, krov, gornja ploča, dekoracija stražnjeg zida, itd.


Mesa: od umjetnog kamena, vatrootporne ploče, umjetnog kvarcnog kamena, nehrđajućeg čelika, prirodne kamene ploče, fine kamene ploče itd.


Šape: uključujući podne noge, podešavanje temelja i spojnih dijelova. Noga za podešavanje je obično napravljena od plastike i stopala od aluminijumske legure.


Pribor za hardver: šarka za vrata, vodilica, ručka, kod za podizanje, ostali konstrukcijski dodaci, ukrasni dodaci itd


Funkcionalni dodaci: uključujući zvjezdani bazen (umjetni kameni bazen i umivaonik od nehrđajućeg čelika), slavina, dozator vode, spremnik za sapun, sve vrste vuče košare, police, police, kutije za rižu, kantice za smeće


Svjetiljke i svjetiljke: laminatna svjetiljka, stropna svjetiljka, sve vrste ugrađene, vanjske svjetiljke.