Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Опћи намјештај по мери је: прилагођени намештај? Или прилагођени простор?
- Jun 23, 2018 -

Оно што нам је потребно није само прилагођени кабинет, него и простор за скоро двије године који ће бити брзи развој прилагођеног намештаја, а готово све ново уређене породице ће размотрити куповину прилагођене гардеробе. Због тога што је прилагођени намјештај више "одзиван", према величини простора који одговара локалним условима.

Заиста, прилагођени намјештај има бољу предност у колекцији. Међутим, ако сматрате да сте направили прилагођени намештај, простор ће бити практичнији. Животне навике сваке особе су различите. Једноставне прилагођене ормариће можда не задовољавају потребе свакодневног живота. Слично томе, чак и ако није прилагођен, може учинити да кућа буде једноставна за коришћење. Зато што оно што требате прилагодити није гардероба, већ простор!

Промена мишљења: Прилагођавање простора уместо кабинета

У нашем фиксном размишљању, бољи смештај је често еквивалентан прилагођавању намјештаја. Посебно за мале и средње станове, структура становања је премала, неопходно је прилагодити намештај за коришћење простора. За складиштење простора потребан је орман, али многи ормани се не користе добро. У разматрању дизајна свемира, то не би требало прво да разматра какву врсту кабинета, већ да прво зна шта треба и шта да ради? У коначној анализи, потребан нам је добар простор, а не специфичан производ намештаја.

На пример, ако жена обично има пуно хаљина и дугих сукња, онда простор за плак може мало повећати простор; мушке панталоне су многе, неопходно је повећати висину панталона, што је погодно за свакодневни живот. На исти начин, који су објекти, сувенири, украси, књиге, књиге? А које су предмети у кући који се често користе, повремено користе и не користе се уобичајено, и где желе бити постављени. Након разматрања ових потреба, поново одлучите какав је потребан кабинет и како га складиштити. Понекад тежак кабинет може да се замени флексибилном завршеном гардеробом, ламинатом и додатном опремом. Можда је погодније користити од прилагођене гардеробе.

Прибор је далеко важнији од великих оквира

Без обзира да ли је гардеробна гарнитура или гардеробна гарнитура прилагођена појединцима, реализација функције кабинета није гомилање, већ унутрашња опрема. Када многи људи прилагођавају гардеробу, ретко разматрају који су додатни прибор и додатни прибор потребни за усклађивање. Неки људи могу мислити да је додатна опрема у прилагођеном складишту брендова прескупа. У ствари, удобност и практичност живота често се одражавају на овим додацима. Због тога, приликом разматрања распоређивања гардеробе за простор, боље је размотрити више унутрашњих додатака или више буџета за дијелове нагиба.

На пример, ако имате пуно прибора и прибора, можда ћете морати додати обујмицу након врата гардеробе, која се користи за постављање свилених шалова, кравата и тако даље; наушнице, огрлице, прстенове и осталу додатну опрему, а такође може ставити и кутију за накит изнад фиоке. Корпа.