Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Разлика између укупне кухиње и цијелог кабинета и контакта
- Nov 04, 2017 -

1, укупна кухиња је кухиња у целини која се третира. Према карактеристикама рада кухиње, кабинети као носач, намештај, електрични уређаји, димне машине, пећи за кување, апарати за спаљивање, резервоари за воду и други прихватљиви услови, како кухање, прање, кување, складиштење и сакупљање смећа, тако и друге функције органске целине. Органска енергија у кухињи, горња и доња постројења са разумном комбинацијом оба кувања, нешкодљива за људско тело, али такође може украшавати животну средину декоративним својствима.

2, цијели кабинет је одвојен од куће у смислу, у складу са ергономијом кухињских навика и процедура, низ функција заједно, тако да прање, резање, спаљивање, складиштење функција може бити серија читавог система кабинета Комплетан , у основи достигли ниво научног и интегрисаног. Ормарићи, укључујући ормаре, зидне ормаре , пултове и умиваонике, хардверски прибор, укључујући лонце, чиније, лопате, лонце и остали кухињски прибор кухињски намјештај.

3, од кабинета до кухиње, цијелог кабинета од концепта цјелокупне кухиње постоји одређено растојање, употребљени кухињски производи нису потпуни, јер нема висок стандардизован, неки објекти нису компатибилни. Цела кухиња представља другачији концепт дизајна, квалитета услуге и квалитета живота, узимајући у обзир зидове, кровове, подове, прозоре и врата, осветљење, али и намјестај и електричну опрему која се користи у њој, што је шири концепт.

4, препоручује декорацију кухиње, прво нацртати стандардни дизајн крајњег циља изградње, координацију са тијелом, декорацију један корак на мјесту. Да би се избегао комплетан сет ормара за куповину куће, како би се избјегао сложенији и сложенији цјевовод, а да се не сруши задња плоча, под, пила је одређени дио, све док завршетак декорације није потпуна.

5, уколико се укупна производња кућишта узимају у обзир употреба електричних уређаја, околине и других фактора, уз кориштење аспиратора, микроталасних пећница, пећница и сл. Без обзира на боју, величину или стил се поклапају са ормарићем , подржавајући исту, затим стварном концепту целе кухиње корак је ближи.

6, Резиме: Укупна кухиња је шири концепт, интегришући више простора, и више уређаја, кухињског прибора, фактора животне средине у обзир.

Израђени ормарићи ормарића, зидни ормари, високи бројачи три категорије, његове функције укључују прање, кување, кухање, чување четири. Ормари су углавном бенцхтопс, панели врата, ормарићи, кухињски апарати, судопери, хардверске компоненте.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом