Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Дизајн кабинета треба обратити пажњу на величину
- Jan 07, 2018 -

1. морају детаљно комуницирати са клијентом, разумјети детаљне захтеве купца за кухињску опрему, навести дизајн стила врата и електрични прибор. Конфигурација: као што су табела, врата, кућиште кухиње, ручке, уклањање итд. Што је више могуће у складу са моделом изложбе.

2. обратити посебну пажњу процесу кухињске опреме, разумном припремом, чишћењем, сечењем, кувањем, посуђем, посуђем (као што су машине за прање посуђа за замаху у умиваонику).

3. у складу са принципом да троугласти дизајн кухиње, фрижидера, судопера, 3300мм је мањи или једнак величини штедњака на гасу и мањи од 6600мм за употребу најприкладнијег дизајна шеме. Треба обратити пажњу на колокацију боје, и узети у обзир боју зида и земаљског материјала што је више могуће.

4., цртежи дизајна, укључујући дијаграм ефеката, надморска висина, равни рам и план таблице су неопходни. Обим информација мапе треба у потпуности да задовољи потребе декорације купца и захтеве за фабричком производњом и инсталацијама, као што су горњи део, доњи ред, стигма, заптивна цев итд.

5. уклањање и посвећивање посебне пажње на издувну цев димњака прелазе са плафона, налази се у вентилатору централне кухиње (висине око 2,1м), а глава главице у принципу не може дизајнирати плочу.

6. Прекидац за гас, напајање и напајање у стању приправности треба да буду означени на мапи надморске висине и морају избегавати пећницу, гасни штедњак и другу додатну опрему. Када је кућиште у кућишту, висина прекидача је контролисана на око 700мм, а висина излазне утичнице за напајање је 1100мм.

7. уграђена пећница, унутрашњи пречник дезинфекционог кабинета је хаотичан, нека рука истакнута, видљива глава завртња, ширина дизајна кабинета треба посветити више пажње како би се избјегле грешке.

8. паковања цевних материјала пожељних за керамичке плочице, праћено материјалима од умјетног камена или кухињским материјалом.

Не покушавајте да дизајнирате 9. универзалну полицу у углу, стварно треба дизајнирати на углу, слепа ширина плоче би требала бити већа или једнака 50мм.

10. Диаогуи дубина не више од 450мм, према посебном случају обраде кутије без кутија.

1. Тип врата З1, З2 не може се уградити 3 извући кош, универзални носач и остали прибор.

12. З3 врата типа 3 пумпа да ради висока 8мм, најбоље што се може учинити двоструко пумпање.

Стандардна граница од 50 мм за скупљање са задње стране мора да се скупље преко 50 мм са кутијом са дубином од 510 мм.

14. Ормарићи покушавају избјећи дизајн угловног ормара колико је то могуће.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом