Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Плоче од масивног дрвета, како то ресетовати? Које су мере предострожности за чврсте дрвене ормаре?
- Jul 22, 2017 -

Ормари од пуног дрвета , Како то ресетовати? Које су мере предострожности за кровове од пуног дрвета?

1, обратите пажњу на чистоћу одржавања површине кабинета. Површине чврстог дрва, премазане бојом, одржавање и одржавање филма посебно је важно, пошто је оштећен филм не само да утиче на површински изглед, већ ће утицати и на унутрашњу структуру производа. Дакле, увек држите кућиште чистим, свакодневно чистом меком тканином нежно обришите површину прашине, с времена на време навлажите суву влагу влажних памучних рогова на роговима прашине свуда чишћење чистите, очистите сухо Мекана памучна тканина може бити обрисана на сувом, али и на сувом, након превученог танким слојем висококвалитетног свјетлосног воска, као што брисање исте коже нежно обришите сјајну, па не само одржавање дрвених ормара већ и повећано. . Али избор лаког воска мора бити опрезан, не сме се користити хемијски састав сиромашних хемијских производа.

2, како би избегли тешке огреботине. Немојте дозволити да алат за чишћење додирне кабинет, обично треба обратити пажњу, не дозволите да се тврда метална средства или друго оружје сударају са намјештајем, заштитите површину не појаве ударци.

3, како би се избегло влажно окружење. Лето, као што је пливање у затвореном простору, прикладно је користити танки пластични ормарић са одвојеним дијеловима за контакт са земљом, док дијелови зидног ормара и зид одржавају растојање од 0,5-1 цм.

4, како би се избегло директно сунчање. Требало би покушати избјећи отворено сунце на кућишту као целини или дијелу дуготрајне експозиције, најбоље мјесто за постављање на сунцу како би се избјегло излагање мјесту, или са провидним завјесама тила одвојеним од директне сунчеве свјетлости. На тај начин не утичу на унутрашње осветљење, али и учинити меким за собу да додају неколико топлих и романтичних атмосфера, а истовремено штите унутрашње ормаре .

5, да би се избегли алкохоли, бензин или други хемијски растварачи поред мрља. Површину кабинета, као што су мрље, немојте тешко обрисати, нежно можете уклонити мрље топлим чајем, све док вода након нестабилних делова оригиналног премаза није превучена малим воском, а затим нежно обришите неколико пута да бисте формирали заштитну Филм.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангжу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом