Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Каква је разлика између конвенционалног кабинета за боју и металне боје?
- Jun 29, 2017 -

Која је разлика између конвенционалног ормана и металне боје?

Ормарићи боје с светлом стилском изгледом, тренутак ће моћи да привуку нашу пажњу, али такође има богату конотацију, понекад лагана и нежна, сјајна и влажна и елегантна, прекрасна атмосфера, истакне шарм и мир. Дакле, која је разлика између конвенционалног ормана и металне боје?

1. материјали

Боја за пецење је такође врста боје, ПТФЕ заснована, са снажном флексибилношћу; И метална боја је прашак са алуминијумом, бакарним прахом и металним прахом и другим материјалима од конфигурације превлаке. Дакле, материјал је такође једна од разлика између металне боје и боје за пецење.

2. перформанс

Сама материјал материјала за материјале и једина, отпорност на топлоту, отпорност на изолацију, трење, остали премази нису доминантни, тако да има јаку флексибилност и боју; Металик боја са тачкама блица, тако да могу да истакну текстуру производа, анти-ултраљубичасту, јаку адхезију, тврди филм, отпорност на корозију и тако даље. Знати и бити упознат са разликом између металне боје и боје за пеко. Можете ли изабрати боју или металне боје ?.

3. предност

Због тога што метална боја направљена од флуорорезина и других пигмента и адитива, има веома добру пуну моћ, може побољшати својство чишћења слоја самочишћења и животног вијека; Предност боја је што није лепљива и отпорна на топлоту, отпорност на влагу и отпорност на клизање, отпорност на хабање, која се може користити за бојење у различитим величинама и облицима производа.

4. цена

Широко се користи у аутомобилској четкици од металне боје, тако да цена металне боје може бити висока, а технологија показује и вишеслојну боју високог сјаја и богату; Иако је цена у поређењу са ниском, али његова функција и апликација није изгубљена за металну боју. Због тога је цена и једна од разлика између металне боје и боје за пецење

5. перформанс

Брусена метална боја, врло сјајна, али такође створила разноликост боје није исто што и визуелни смисао, високи вољен сјај без недостатака; Чишћење боје након перформанси је веома разноврсно, али нема металне пламенице.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина