Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Шта су каблови за заштиту животне средине направљени од меламинских плоча?
- Jul 22, 2017 -

Које су ормариће за заштиту животне средине направљене од меламинских плоча ?

Меламинска плоча је лагана, пламенљива, отпорна на ватру, отпорна на топлоту, отпорна на земљотрес, лако се чисти и може обновити. У складу је са утврђеном политиком штедње енергије и смањењем потрошње и заштитом екологије, тако да људи у трговини то називају и еко боардом. Поред намештаја од пуног дрвета, све врсте висококвалитетних плочастих намештаја су учешће меламинских плоча. Додавање меламинске плоче у читавој гардероби у високом крају може ефикасно спречити загађење животне средине као конзерванси формалдехида и уреа формалдехидне смоле изазване другим меламинским плочама може замијенити дрвену плочу, алуминијумску плочу од огледала, висока отпорност на хабање , Анти-статички, рељеф, металне завршне обраде.

Меламинска плоча , која се назива "три цијаногенске плоче", асфалтирана је на иверној плочици, плочи од средње густине или површини тврдог влакна, а декоративну плочу притисну врућим притиском. У производном процесу, обично комбинацијом неколико слојева папира, количина зависи од броја намена.

МДФ ради боље од другог. Унутрашња структура МДФ-а је равна, везна сила је већа од плоче за бријање, деформација је мала, гладак површине је добар, а капацитет држања ноктију је јак. Дакле, плоча од меламина од плоча средње густине је издржљива и може одиграти карактеристике намештаја од монтаже. Иверица је релативно лоосе у текстури и мања у трошковима.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангжу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом