Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Одржавање кабинета
- Apr 24, 2017 -

1, препоручује се да си ставио тешке предмете у кабинету. Активни ламинати се могу подешавати горе и доле, обратите пажњу на то да ли су ламинати брига о локацији. Хангинг ормани су погодни за постављање лаких ствари попут шампон, гел за туширање, сувих пешкира. Папирне убрусе и остала лака ствари.

2, зидни купатила кабинети и виси кабинета инсталиран захтеве зидних ли носеће зидове. У мерењу дизајнера, ако се утврди да нема услова за инсталацију, купац у складу са захтевима дизајнер, одговарајући арматуре зида.

3, купатило кабинет пре употребе да задржи 15 дана до 20 дана да отвори врата упражњено, одговарајућа вентилација како би се елиминисала заостали мирис.

4, кабинет штап и ексцентрични комад структуре, не утичу и расклапање.

5, немојте користити оштре предмете стругање, судара кабинета површину;

6, не одвојите површину металних декоративних материјала, немојте користити челичне жице и друге оштре материјале за чишћење површина металних предмета; не користе корозивна течност за чишћење металну површину.

7, немојте вући ивицу анти-судара бар Владе, како би се осигурало прашину, анти-судар, анти-бубашвабама ефекат, пева купатило кабинет живот.

8, избегавајте купатило кабинет дугорочну директну сунчеву светлост, како би се избегле локалне разлике у боји.

9, глатка постављање предмета, теже ствари треба поставити у купатило кабинет дно ормана дну; виси кабинет није лако стављајте тешке предмете, како не би дошло до врх и дно стреса деформације, док је обезбеђивање сигурности процеса преузимања и држи предмете.