Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Како да уштедите новац за цео кабинет?
- Feb 16, 2018 -

Прилагођавање интегралне амбиције треба да указује на кухињски ормарић, електрични апарат, апарат за гас, уређај за кухињску функцију, састав кухиње је састављен од четири. Зовите цео кабинет.

Једноставно речено је да је лагано купити амбри повратак кување, амбри је кабинет кухињског прибора, заслужује да се креће цигарета машина, кухиња је обезбеђена, може кувати бирдбатх ,, који се зове интегрални амбијент.

Данас ћу вам показати како да уштедите новац:

1. Поново мерите и затворите мерење. Сет целокупне прилагодбе кабинета, од разумевања производа до инсталације, најмање један до три пута, величине мале количине за смањење проблема и трошкова. Прва иницијална мјерна величина, односно величина кухињске основе прије декора, сугеришу власнику, декорацији и особљу за дизајнирање амбера три присутне партије, и преносе пуну размјену и комуникацију.

2. Добра цена водича за пуфер је повећана. Уграђена гуштерна јастук за интегрисану амбрију се може избјећи када се кутије са потисним потезима увлаче, у одређеној мери звук може продужити радни вијек амбри-а, али цијена гуштера јастука је екстра рачунање. Ако желите да уштедите новац, не морате да инсталирате водич за облагање, све док користите благи притисак.

3. Дизајн ламината је довољно добар. Што је слој плоча који интегрални амбијент прави, цена је већа, потрошач може бити потпуно прилагођен потребама, не мора бити присиљен да максимално повећа интервал. Стилист је у кухињи да додају интегралну кухињу да има високу површину арка, простор за складиштење се у великој мери повећава, велики број различитих ствари које се држе међу њима, такође могу реализовати кухињски електрични уграђени екран.

4. Тура трајног хардверског прибора је кључ. Чак и ако желимо да смањимо буџет интегралног амбруса, такође немојте мислити на хардверску опрему и месу, дужи век трајања, квалитетан хардверски прибор и меса такође смањити број замене одржавања. На примјер, цијели кабинет клавира је квалитетни кварцни пулт, који може да одоли пенетрацији и високој температури кухињске киселине и алкалних супстанци, те је издржљив и једноставан за кориштење.

5. Избегавајте производе са ниском потрошњом. Неки додатни прибор изгледају елегантно, али се ретко користе, тако да се могу избјећи. Може изабрати практичну снажну куку, телескопски оквир и тако даље имају украшен ефекат и практичну опрему.