Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Како поставити кухињске ормаре
- Dec 10, 2018 -

1. Ормар правог облика: сви електрични уређаји и ормари су постављени дуж зида, а рад се изводи у равној линији. Овај компактан и ефикасан уски дизајн кухиње погодан је за мале и средње породице или стамбене просторе у којима само једна особа ради у кухињи у исто вријеме. Ако користите овај дизајн у великој кухињи, може доћи до превелике удаљености између различитих функција. Размислите о употреби двоструких ормара или додавању ормара од зида до зида како би се повећао простор на зиду.


2.Л-облика ормари не изгледају само више од угла, кориштење овог кабинета на транзицији, може додати пуно забаве у кухињи живот, како би се постигла много нових могућности. То је практичан дизајн кухиње и најчешћи дизајн кухиње, идеалан за мале просторе. Поделом радног простора између зидова који су спојени на обе стране на овај начин може се добити идеалан радни троугао. Пећи, судопери, ормари за дезинфекцију и фрижидери, са радним површинама између сваке радне станице да би се спречило излијевање и пренатрпаност.

lacquer modular kitchen cabinets wholesale


3.У-ормари у правилу захтевају већу кухињу. У-кабинети су такође најпрактичнији за употребу. Ормари у облику слова У лако су доступни за сваки предмет, максимално користе простор за кување и складиштење. Оба могу истовремено радити у кухињи. Али кухиња у облику слова У погодна је само за велике кухиње. Избегавајте укрштање радних површина тако да оба могу да раде удобно у исто време без судара. Држите најмање 120 цм између два супротна ормара како бисте осигурали одговарајући простор.

Све док простор дозвољава, мислим да сваки власник жели У-облик кабинета. У кухињи, ормари у облику слова У имају бољу практичност и естетику. Због разноврсних промјена, постоји већа потражња за дизајном У-облика ормара. У дизајну, ормари у облику слова У генерално следе следеће принципе. Примери ормарића у облику слова У направљени су да би се постигла прва обрада партиција, а различите функције кухиње су ...

У-кабинети, повећано складиштење. Желите ли уживати у интеракцији са својом породицом током процеса кухања и ухватити корак с најновијим трендовима у кухињи? Зар није могуће у нашој малој кухињи? Простор за изазове ствара конфузију за нас, претварајући уску кухињу и чинећи кухињу интимном, чинећи је погодним и забавним местом за уживање.

u shaped solid wood kitchen cabinet amercian style

4.Прилични ормарићи, острво кабинета се односе на одвојену радну површину одвојену од кабинета. Оток кабинета је погодан само за отворене кухиње. Највећу улогу у модерној декорацији има одвајање кухиње од других простора.

wood grain melamine modern kitchen cabinet


Оточни ормари имају више радних плоча и простора за складиштење за више људи који раде у кухињи у исто вријеме. Ако је потребно, на кухињско острво може се поставити и судопер или пећница / пећ. Пре него што одлучите, проверите да ли је могуће спојити цеви, кола и вентилационе отворе на поклопцу отвора кабинета и осигурати да постоји радна површина између пећи и судопера.

5. ормари у два облика, познати и као кухиње у ходнику су два реда радних и складишних простора дуж супротних зидова. Ако је припрема хране у средишту кухињског рада, онда је овај дизајн велики плус. Кухиња у ходнику не захтијева пуно простора, а на крају кухиње постоје врата или прозори.

Треба обратити пажњу на дизајн, размак између два реда супротних ормарића треба да буде најмање 120 цм како би се осигурало да има довољно простора за отварање врата ормара. За уски простор, једна страна може да изабере ормар са дубином од 60цм, а друга са дубином од 35цм.