Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Detaljna metoda odabira kuhinjskog ormarića (2)
- Sep 08, 2018 -

Dva. Pogledaj stol.

U ovom trenutku postoji više umjetnih kamenih ploča, kremenih ploča od kamena, prirodne kamene ploče i tako dalje.

1, umjetni kamen Mesa

Tržište je podijeljeno na smolnu ploču - kalcijumska praškasta ploča, tržišna cijena je 150 - 300 juana; kompozitna akrilna ploča, tržišna cijena je 350 - 780 juana; čista akrilna ploča, tržišna cijena je više od 1000 juana. Najveća prednost umjetnog kamena je u tome što se lako oblikuje u procesu rezanja. A nema ni traga od sporedne linije.

Akrilna sintetička kamena ploča je najkorišteniji materijal u ormarima. Među njima, sadržaj akrila je 8% -40%. Sadržaj ove vrste proizvoda proizvedenih u Kini neće prelaziti 20%. Tu je i vrsta jeftinog veštačkog kamena čiji je osnovni materijal nezasićen smolni materijal. Ova vrsta proizvoda je najjeftinija na tržištu, a njen kvalitet je loš, lako je prodrijeti, a pri rezanju i poliranju bit će mnogo prašine. . Najbolja stvar za vežbanje od veštačkog kamena je američki DuPont Kelly. U kuhinji je potrebno održavati kuhinju.

2. Kvarcne kamene ploče.

Kvarcni kamen kvarcni sadržaj veći od 94%, kvarcni kristal je tvrdoća prirodnih minerala, samo na dijamantima, njegova tvrdoća na površini može biti do 7,5 Mohrenheit tvrdoće, daleko veća od kuhinje u upotrebi noževa i lopata i drugih oštrih alati, neće biti izgrebani, naravno, zbog visoke tvrdoće, kvarcni kamen se često pojavljuje u zajedničkoj liniji. Upotreba više casual, zahtjevi za održavanje nisu vrlo visoke, tako da kuhinja koristiti stol kamena kvarcnog održavanja u više zgodan nego umjetan kamen.

3, prirodni kamen Mesa

Prirodni kamen je trošen desetinama hiljada godina. Neki materijali mogu biti radioaktivni i emitirati toksične plinove. Oni ne zadovoljavaju zahtjeve zaštite okoliša. Bez posebnog tretmana procesa, mogu prouzrokovati štetu ljudskom tijelu. Zbog toga je bolje izabrati test zračenja.