Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Detaljna metoda odabira kuhinjskog ormarića (3)
- Sep 10, 2018 -

Tri, vrata za pečenje boje

Podloga laka za pečenje je ploča za gustoću, a površina se peče pomoću višeslojnog spreja za pečenje uvezene boje i peče se na visokoj temperaturi. Na tržištu postoje mnoge marke boje za pečenje, mnoge kompanije se nazivaju automobilska metalna boja, jer se peku na metalnom sloju našeg automobila, boje, brendovi za pečenje boja na tržištu takođe se pojavljuju u beskraj, čuju se više: Sjedinjene Američke Države DuPont boje za pečenje (za BMW Mercedes-Benz), Nizozemska Aksu boja (za i srednje automobile), čelik. Lak (za lak na klaviru), lak za namještaj, itd.

Većina proizvođača koristi većinu bivših dva. Mnoge kompanije ga nazivaju automobilskom metalnom bojom, jer se peku na našim metalnim premazima, zaštiti okoliša do najnižeg sadržaja formaldehida u industriji; izuzetno bogate boje, personalizirane opcije prilagođavanja, sve dok su dostupne boje mogu se prilagoditi; trajnost, kako bi se osiguralo da pet godina bez promjene boje; adhezija; Jaka, nije lako otpasti; plumpness, sjaj, ravnost je dobra; odnos tvrdoće i žilavosti je prikladan. Obe tržišne cene su relativno visoke, postoje neke domaće DuPont boje na tržištu za predstavljanje uvezenog DuPonta. Kada kupujemo, treba obratiti posebnu pažnju na boju za pečenje.

Nekoliko proizvođača se odlučio za korištenje druga dva peciva boje, ali nedostatak namještaja boje je da boja nije bogata, može odabrati Ograničeno namještaj boja svjetlo boja žuta pogoršanje, posebno bijela, to je lako žutiti, tvrdoća namještaja je 3 -3.5H, slaba žilavost; prednost je u tome što je boja namještaja razvijena za drvne materijale, tako vodootporna izvedba Bolje; Međutim, prednosti boje klavira su visoke cijene, visoka svjetlina, pogodna za high-end kupce, nedostatak je izuzetno visoka tvrdoća, tako slaba žilavost, loša adhezija, lako se ispuštaju boje u međusobnom sudaru. Vodootporna boja za klavirski lak nije dobra.

(Napomena: Mnogi kabineti na tržištu kažu da koriste boju klavira, ali u stvari to je samo vrsta samo-hype, jer takav visoki trošak nije pogodan za kinesko tržište, a tvrdoća je tako visoka, također nije prikladno. za kuhinjske materijale)