Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Прилагођени кабинет је врста кабинета дизајнираног и произведеног према захтеву
- Jul 31, 2017 -

Прилагођени кабинет је врста кабинета дизајнираног и произведеног према захтеву

У функционалном дизајну, уопште, најспособнији одражава технички садржај кабинета, је његова функција, дизајн. Обични ормари углавном имају само основну функцију складиштења, за робу коју треба узети и како максимално искористити простор и многе друге аспекте недостатка разматрања. Професионални произвођачи ормара у функционалном дизајну се сматрају веома пажљиво: судопер, дизајн пећи за уграђени, елегантан изглед; ладице су инсталиране слајдове, користе разне функционалне лакоће; додатна опрема, практичан приступ и ефикасна употреба простора. У ствари, прилагођени кабинет се углавном налази у променама стила и функције

У материјалима се домаћи ормани често користе у обичним ламинатима и обичним хардверским додацима, тако да се производња обичних намјештаја, која се користи за израду кухињских ормара, тешко одолети високој температури и влажности и корозивној ерозији. И професионални ормани користе висококвалитетну ватро плочу отпорну на корозију и влагу, што није лако деформирати, оштетити и лако се чисти.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд је подружница ДЕ & Е Холдинг Гроуп Цо, Лтд, која се налази у Јингјианг индустријској зони Ксиаосхан Дистрикта Хангзхоу, провинцији Зхејианг, само 10 минута од Међународног аеродрома Хангзхоу.

То је велико предузеће за модернизацију, специјализовано за производњу ормара у европском стилу, који нуди различите материјале као што су лак, МФЦ, ПВЦ, пуно дрво и УВ врата. ИСО9001 и ИСО14001 сертификована компанија је такође награђена са "Цхина Фамоус Бранд" и "Цхина Топ Бранд" захваљујући сталном и поузданом квалитету као и водећем тржишном уделу. Све машине у нашој фабрици су Хомаг или БИЕССЕ бренд.

Ребон Цабинетс је поносан што су добављачи производа од вриједности вриједног квалитета за све пројекте великих димензија, од великих до малих кретања. Наш асортиман производа, услуге и техничко знање је у индустрији ништа друго и наше цене су високо конкурентне.Ребон је испоручио ормаре за многе стамбене зграде као и многе друге пројекте у распону од 10 до 200 станова / кућа у преко 100 земаља.

Ми ћемо пружити одличну услугу и конкурентну цену за вас, очекујемо да постанемо ваш дугорочни партнер у Кини.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом