Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Uobičajeno održavanje dnevnog kabineta - neka kuhinja postane svetlija i čišća
- Sep 08, 2018 -

1) poznavanje održavanja kabineta - održavanje prirodnog kamena

Veće pore na površini karakteristične su za prirodne kamene ploče, pa ako nađemo bilo kakve mrlje ili vlagu u svakodnevnoj upotrebi, trebamo ih pravovremeno rješavati. U svakodnevnom procesu čišćenja i održavanja, možemo koristiti čistu vodu ili bezbojnu neutralnu, čistu otopinu za čišćenje, ako je izbor kiselih ili alkalnih proizvoda, može uzrokovati oštećenje stola, tako da, ako nemamo dobro razumijevanje kiselina i lužine, zatim oprezna upotreba.

Common sense of daily cabinet maintenance - let the kitchen become brighter and cleaner

2) poznavanje održavanja kabineta - održavanje nehrđajućeg čelika

Metalne ploče se lako čiste i izdržljive su. Obično je za čišćenje potrebno koristiti meku tkaninu, ali mekana krpa mora biti čista i obrisana u smjeru vune na površini od nehrđajućeg čelika kako bi se izbjeglo grebanje.

Koristite deterdžent razrjeđivanje obrišite, također obratite pozornost na korištenje suhe tkanine liječenje, to je kako bi se izbjeglo ostavljajući tragove vode, utjecati na ljepotu kabineta.

3) poznavanje održavanja kabineta - održavanje dasaka od masivnog drveta ili masivnog drveta

Svi prirodni materijali, koji nisu pogodni za ekstremna okruženja, mogu oštetiti drvena vrata ako su suviše suva ili suviše mokra. Obična drvena vrata nam se prodaju nakon specijalne obrade, možemo koristiti mokru kožnu krpu za čišćenje, a zatim suhu krpu.

Common sense of daily cabinet maintenance - let the kitchen become brighter and cleaner

4) poznavanje održavanja kabineta - održavanje obloga vrata

Za čišćenje panela na vratima, potrebno je samo čistu mokru krpu da je obrišete, a zatim da se osuši sa relativno mekom i čistom krpom, kako bi se izbjeglo ostavljanje tragova vode, što rezultira neuglednom površinom. Ako se mora koristiti deterdžent, bolje je koristiti originalni proizvod proizvođača, a zatim ga obrisati vlažnom krpom i osušiti čistom krpom.

5) poznavanje održavanja kabineta - održavanje metalnih proizvoda

Idealna metoda čišćenja je sušenje površine metala, jer voda isparava i formira ljuske na površini metala. Zapamtite: prilikom brisanja, nemojte koristiti previše sile, s mokrom spužvom i mekom krpom da se osuše, tako da metalni proizvodi budu čisti i čisti.

Iznad je kabinet održavanje zdravog razuma, ormari u svakodnevnom životu će sigurno nositi i habati, tako da bi se kabinet zadržao više života, moramo razumjeti održavanje ovih kabineta znanja, tako da kuhinja može postati svijetle i čiste.