Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Чиста здрав разум Уредник
- Apr 24, 2017 -

1. Купатило кабинет је управо купио преко, руковање мора бити опрезан, керамичке саксије су крхки, лагано подигните, не могу повући тешко, стави купатило кабинет, терен треба да буде равна, ако је спрат кабинет, ниво.

2. Не могу ставити купатило кабинет у излагању сунцу, најбоље је поставити на проветреном месту, не може ставити веома сувом месту.

3. Ако не занима у пушењу купатилу да спали боју, можете добити чачкалицом, а потом завршио слој тканине, полако обришите ознаке, можете добити неку танку сирћета, можете се ослободити.

4. Ако се неке беле вруће ознаке на кућишту купатило, покушајте да користите алкохол, воду из тоалета, или керозин.

5. Ако постоји мрља воду, тканина влажне, покривене у кабинету у купатилу изнад, можете користити електрични гвожђа канту на мокром крпом, мрље могу одмах нестати

6. Ако кабинет боја купатило случајно огребао, а није на одмет кабинету, можете користити исте боје бојице или пигменти, у поправку површина премаза за купатило кабинет, а онда може бити обојен у горњој лака за нокте.

7. Када је то потребно, користити тканину за кабинет купатило трљати прашину, не заборавите да спреј крпу на средства за чишћење тканина.

8. Такође често депилација, сваких 6 месеци или тако, депилација за кабинет купатило

9. Купатило кабинет свакодневно чишћење је врло једноставна, керамичке саксије могу бити испран водом и чишћење, сапуном, итд

10. Купатило кабинет ако керамичких слива огреботине, можете применити неку пасту за зубе, а затим више пута избрисати крпом, а затим депилација, можете направити купатило владу да поврати првобитни изглед.