Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Ормари Популарни четири стила ове године
- Nov 30, 2017 -

Индустрија кабинета данас је била из јединственог развојног модела како би се диверзификовао пут ка развоју, континуираним технолошким иновацијама, континуираном побољшању облика, чинећи да се кабинети појављују у разним популарним стиловима. Дизајнери кабинета кроз неколико домаћих анализа бренда кабинета, стил кабинета подељен је у следеће четири категорије.

Рустик Стил: Рустикови ормари углавном су чврсто дрво, са природним бојама и широком употребом обичних материјала, као што су плоче од пуног дрвета и хардвер. Поред тога, нежна, глатка ивица, равна, деликатна процедура, униформан лепак, како би се осигурала тачна величина и најфиније вештине обраде дрвета.

Класични стил: У класичном стилу изван перформанси кабинета, древни тамно црвени да изразе племените квалитете, детаљне изрезбарене, плус племените боје, тако дивне и вечне показују најживописније. Комбинација црне и црвене, не само да показује старину, већ и да не осигурава да је мода без додира, заједно са древним декорацијом везом, али такође показује укус власника.

classical style cabinet

Модеран стил: модеран стил кабинета дизајн је најсложнији рад, са декоративном уметношћу и модним карактеристикама модерних стилских ормарића у боји материјала лица, против мањих облика стопала и тако даље традиционалне и популарне културе језика, могу се разне карактеристике кућног окружења да се подудара. Боја и стил фузије, шипка, оквира у облику украсе и концизне комбинације врата, између традиционалне и популарне, екстраваганције без екстраваганције, једноставне али не грубе.

modern style cabinets

Напредни стил: Овај стил карактерише јак контраст боја. Један од дизајна љубичастих ормара, светао и мистериозан. Користите авантгардне идеје за храброст дизајна тако да људи могу да управљају кућним послом у свежем и чистом окружењу.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом