Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Ормари су класификовани у облику
- Dec 21, 2017 -
 1. Л кабинет

  Избор кабинета за фонтове значи да је простор за кухињу ограничен, а кабинет такође недостаје флексибилност након угла и погодност коморе. Замислите да када радите у кухињи, то је од једног краја до другог, без слободног простора. Дакле, ова врста ормара доноси осећај отворености и штеди простор, али такође треба пажљиво да се уреди у пријему и раду.

  Л кабинет је затворенији од оне и У кабинета, па је веома важно поставити независно осветљење. Осветљење оперативног стола мора бити светло, у супротном ће утицати на то. То се подразумева, кухање; такође се може поставити у ормар изнад неколико лампи, повећавајући истовремено освјетљење, лепшу кухињу. Можете покушати да прекинете три светла изнад шипке, и погледајте га из ресторана, може играти улогу блокирања линије вида. Врх, врх и тло су провидни пре и после и стварају изврсне визуелне ефекте кроз падање висине.

 2. У кабинет

  Кухиња заснована на њему има велику потребу за активном површином и захтева велику површину. Облик кабинета због јаке потребе његове функције добро се контролише у простору, најбољи начин је поставити функционални простор неколико независних оперативних платформи, складишног простора, бара, ресторана, просторни аранжман треба водити рачуна о Животне навике такође желе да размотре функционалне карактеристике сваког простора, тако да ће овај начин омогућити у облику У кухиње изгледати разумно и уредно.


  Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

  АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

  ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

  МБ: +8613732255713

  ФАКС: + 86-571-82998655

  Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом