Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Процес прилагођавања кабинета
- Dec 24, 2017 -
 1. потпиши ред налога

  Након избора произвођача кабинета, може потписати налог и платити депозит. Обратите пажњу на одговарајући депозит депозитног листа и вратите га у кабинетни уговор након потписивања уговора.

 2. Прво мерење поља

  Након потписивања налога, од дизајнера кабинета се може тражити да први пут мери врата. Прво мерење треба да буде у реформи водоснабдијевања пре водећег електричара, а најбољи стручњак је присутан, према распореду кухиње у хидроелектранама, узимајући у обзир да ли постоји потреба за модификацијом цевовода у хидроелектранама. Реците дизајнерским потребама кухињске снаге и локацији коју намјеравају поставити. Након овог истраживања, дизајнер је дизајнирао прототип читавог кабинета и цртеже трансформације хидроенергије кухиње у складу са кухињским простором. Радници хидроелектране граде се према цртежима.

 3. Друго мерење поља

  Време оба мерења обично је након реконструкције хидроенергије и изградње зидних и подних плочица. Ово мерење, подаци морају бити тачни, треба одредити положај и величину кухињске снаге. Дизајнер треба да произведе коначне прецизне цртеже дизајна прилагођеног кабинета на основу резултата мерења.

 4. Проверите цртеже дизајна кабинета

  Након другог мерења, можете видети мапу дизајна у року од три дана. Када примите цртеж, потребно је пажљиво погледати ЦАД мапу поред дијаграма ефеката. Величина горњих знакова треба јасно проверити.

 5. Плаћајте прву уплату потписивањем уговора

  Након што се одреди дизајн, потребно је рано заказати са дизајнером да потпише детаљан уговор о снабдевању у складишту и авансно плаћање. Постоје различити прописи о укупној цијени, начину плаћања, испоруци, инсталацији, прихватању и продаји уговора, а уговор ће имати и два документа, цјеновни лист нуклеарки и цртеж дизајна. Уговор је од великог значаја и неопходно је пажљиво потврдити сваку одредбу када је потписана.

 6. Инсталација испоруке

  Испорука и уградња ормара обично су бесплатна. Чланови особља ће се састати са клијентима пре испоруке, према времену договореном пре испоруке.

 7. Провера прихватљивости

  Власник кабинета је завршио инсталацију, а власник ће извршити свеобухватни преглед цијелог кабинета.

  Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

  АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

  ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

  МБ: +8613732255713

  ФАКС: + 86-571-82998655

  Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом