Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Кабинет акрилне плоче или пецива је добро?
- Jun 29, 2017 -

Кабинет акрилне плоче или плоча за пекарство је добар?

Многи купци у куповини ормара ће се бринути о проблему плоче у кућишту, многи ће узети у обзир кабинет са акрилном плочом или плочом за боју, онда је кабинет са акрилном плочом или плочом за плочу добар?

1. Шта је акрилна плоча?

Као што сугерише име је употреба акрилне и акрилне плоче као главне сировине, акрил је хемијски сировина, а акрилна плоча је употреба ове сировине произведене у производњи акрилне плоче, услед заштите животне средине и трајности Је широко погодан за ормаре, ормаре за купатило и друге производе за намештај.

Предности и мане акрилне плоче

Пластичност акрилне плоче, и лако се обрађује у разне производе

Акрилна плоча има дуг вијек трајања и може бити дуже од 3 године у поређењу са другим производима направљеним од других материјала

Чишћење акрилне плоче је врло згодно, површина има мрље, треба га само користити, нежно обришите крпа, очистите

Акрилна плоча боје је прекрасна, висока осветљеност, чини људе веома угодним

Акрилна тврдоћа је нешто лошија и не може се сударити са тврдим предметима, акрил није превише отпоран, не може бити дуго времена и директан контакт са високом температуром.

2. Шта је боард боард?

Боја плоче је у дензитетској плочи као површина подлоге након неколико фарбања, сушења, полирања и других процеса у плочу ормара, имају сјајну и лако очистити карактеристике, тако да је врло погодна за употребу у окружењу кухиње. Боја боје према материјалу за распршивање је различита, може се подијелити и на УВ боју, металну боју, клавирску боју и обичне боје.

Предности и недостаци панела за боје

Површина плоче је глатка, а филм је пун и сјајан. У позадинском осветљењу да посматрају површину неће имати неуједначен феномен

Боја боје боје светла, изаберите разне врсте, можете имати разне колокације, као што су интерфазне боје, задовољити потребе купаца

Површина плоче је као огледало, светлосни ефекат на повећање простора кухиње

Подлога за боју и спреј за бојење су еколошки прихватљиви, а при високој температури пеке, штетне супстанце ће имати готово исто, врата не мирисе мирис.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина