Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Шта су куповне вештине кабинета?
- Jul 14, 2017 -

Које су вештине куповине кабинета ?

1. погледајте ивицу плоче. Висококвалитетна ивица ивице, деликатна и глатка, осећај добро, линија заптивања равних, глатких, финих спојева. Професионални произвођачи са линеарном заптивном машином, једном завршеном ивицом, сломљеним, обрезивањем, обрезивањем, полирањем и другим поступцима, како би се обезбедила најтачнија величина. Мала радионица са премазом за четкицу, заптивна паста за вештачки притисак са ножем за обраду дрвета, ручна машина за полирање, јер је притисак неуједначен, многа места нису јака, али такође узрокују штетне материје као што су испарљиве формалдехид у ваздуху.

2. погледајте ударање. Комадни намештај се склапа са три - у једном прикључном делу, а координација и тачност положаја рупа утичу на конструктивну чврстоћу кућишта .

3. погледајте плочу за сечење. Резање плоча је први процес производње кабинета. Велика предузећа са специјализованим електронским материјалима су видјела величина обраде рачунарског инпута, избор материјала је компјутером прецизно контролисан, али и одређена плоча за обраду, стабилна опрема, прецизност величине плоче, изузетно високе толеранције у микронској јединици.

4. погледајте панел за врата. Врата панела су лице ормара и људи се суочавају као важни. Панели врата произведени од стране малих фабрика су склони влаге и деформацији услед неправилног третмана основног материјала и површинске технологије.

5. Погледајте комплетан ефекат скупштине кабинета. Процес производње било које грешке у величини биће приказан на панелима на вратима, мала фабричка производња комбинације ормара, панели врата ће се појавити као неравна, неуједначена празнина, велика и мала.

6. погледајте клизну шипку ладице. Иако врло мале детаље, али то је важан део квалитета кабинета. Због грешака у отвору и величини узрокованих погрешним подацима величине инсталације слајдова, што доводи до тога да се фиока повуче или није глатка или слободна, али такође обратите пажњу на то да ли је празнина између фиока уједначена.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангжу, Зхејианг, Кина