Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Шта је кабинет?
- Jul 14, 2017 -

Шта је кабинет?

Ормар је платформа у кухињи где се посуђе посуђа и кухају. Ормарић за ормарићем, кабинетом, столном функцијом и свим врстама хардверских додатака. Кабинет је углавном дрвен, а то је кутија за одлагање намјештаја, хране, страног вина и тако даље. Амбри користи светлину уобичајено вишу колокацију боја, може да направи кухињски намештај чистом, веселом атмосфером, прелепом лепшом амбером.

Хангзхоу Ребон Цабинетс Цо., Лтд. је подружница ДЕ & Е Холдинг Гроуп Цо, Лтд, специјализирана за производњу кабинета за кухиње у европском стилу , нуди различите материјале за врата као што су лак, МФЦ, ПВЦ, пуно дрво и УВ врата. ИСО9001 и ИСО14001 сертификована компанија је такође награђена са "Цхина Фамоус Бранд" и "Цхина Топ Бранд" захваљујући сталном и поузданом квалитету као и водећем тржишном уделу. Све машине у нашој фабрици су Хомаг или БИЕССЕ бренд.

Ребон Ормари је поносан што су добављачи производа од вриједности вриједног квалитета за све пројекте великих димензија, од главних до мањег развоја. Наш асортиман производа, услуге и техничко знање је у индустрији ништа друго и наше цене су високо конкурентне.Ребон је испоручио ормаре за многе стамбене зграде, као и многе друге пројекте од 10 до 200 станова / кућа у преко 100 земаља.

Ми ћемо пружити одличну услугу и конкурентну цијену за вас, очекујемо да постанемо ваш дугорочни партнер у Кини.


Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил: ребонцабинетс@цхинаребон.цом

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангжу, Зхејианг, Кина