Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Купатило Кабинет подлоге
- Apr 24, 2017 -

Иверица

Најчешћи за неке јефтине компјутерских столова и намештаја и кухињски прибор, ниске цене, обрађује обраду дрвета отпад, високу апсорпцију воде, из рупе са интерфејсом, ивица плоче се могу идентификовати. Произвођачи често од стране причвршћена на тест папиру, фурнира, пластике коже, граници са другим материјалима, паковање, и затим направљен од обојеног прераде боје. Сиромашни произвођачи и дистрибутери су често на основу свог стварног ефекта факе, према купцу сировина не разумеју, да се такве производе да се понашају као чврстих производа од дрвета.

шперплоча

Чешћи у неким јефтиног или скупих дрвени намештај, јер је направљен од пуног дрвета шавовима, али и различитих врста дрвета, цена је другачија, на притисак капацитет због различитог дрвета и производног процеса је веома различит, ако Површина боја се добро уради, експозиција и влаге црацк.

медијапан

Чешћи у неком обичном компјутерском столу и канцеларијски намештај, покућство, за унутрашњу декорацију штанду, водоотпоран влага није идеална. Лако се прошири пукотину, не могу се користити у купатилу више од влажног водене средине. Међутим, неки лоши произвођачи и продавци често причвршћена са фурнир МДФ производе се претварати да се заваравају потрошаче.

...