Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
Купатило кабинет за одржавање знања (1)
- Apr 24, 2017 -

1, купатило кабинет у руковању, требало би да буде светло дизање светло, не вуци тешко; постављен, земља неравна, требало би да буде нога простирка прави;

2, немојте сунце у кабинету у купатилу, немојте стављати превише на сувом месту, смештена у одговарајућем вентилације;

3, купатило кабинет има пукотине, и може да се користи након мешања боја и боја у утикач да би дуго времена није лоше, али масе и пигменти и сирова пигмента боје да буду у складу, како не би остављају ожиљке;

А Бурнинг ознаке: ватромет у кабинету у купатилу оставио трагове Сцорцх, онда када је боја угљенисано, може бити умотана у слоју од финих линија на чачкалицу тврдом тканином, нежно обришите трагове, а затим обложена слојем сирћета, можете елиминисати .

Б хот ознаке: купатило кабинет оставио Вхите Хот марака, генерално све док је употреба алкохола, тоалетне воде, керозин мокар крпа може обрисати.

Ц воде мрље: покривена са влажном крпом у кабинету купатило на ознаке, са електричним гвозденим кочницама пажљиво притисните влажну крпу, трагови могу нестати.

Д огреботине: купатило кабинет боја огреботине, не додирују дрво под боје, може бити исти кабинет са истим бојицама боје или пигменти, у кабинету ране да покрије изложено позадину, а затим транспарентно лак за нокте обложен са танким слој може бити.