Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > Новости > Sadržaj
На крају године, Иангкуан Либо Цабинет, | Подешавање и промоција пуне куће
- Jan 06, 2018 -

25. децембра, иангкуан либо амбри | пуна кућа прилагођена локалним добро познатим грађевинским материјалима за кућну декорацију која је одржала "алијансне активности" брендова "на крају године" успешно је примила званичника. Активност која се постиже је талина подршка интернационалног центра за израду намештаја и активно учешће у брендовима, брендовима у току дана са попустом и ултра-малим попустом како би се вратио јавном јангкуану, богатој лутрији, пуном редукцијом и златним јајима. осећај на крову.

Либо амбри | прилагођавање пуне куће у раном позиву купаца, чврсто схватите локалну декорацију у малом врхунцу сезоне, кроз анализу система до жељеног купца, успостављање циљаног плана притиска. Са професионалним сервисом један-на-један, клијенти добијају неочекивано задовољство. Тренутно, у зависности од стила, у зависности од стила различити су, потпуно функционални производи кабинета освојили су широко препознатљивост на локалном тржишту, затим сандук, тепих, татами, као што су производи целе куће, ефикасно побољшавају јединствену вредност локалне јединице. Током активности, примио је 25 налога и промет од преко 800.000.

Ли бо амбри | цела кућа прилагођена мудрост направљена од висококвалитетног амбрафа, након више од 10 година наслеђа и развоја, асортиман производа обухвата ормаре, гардеробу, полице за књиге, татами, као што је цела кућа прилагођена серија, а на тржишту је потражња данас све озбиљнија у потрошачки живот. Као врхунски бренд у области амбри, ли бо има пун приступ цијелој кући прилагођеној, вјерује да ће нови сет пловила након ли бо ставити елегантније, модерне, квалитетне, еколошке просторне искуство до потрошача.

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд

АДД: бр. 99 Кинглиу Соутх Роад, Јингјианг, Ксиаосхан, Хангзхоу, Зхејианг, Кина

ТЕЛЕФОН: + 86-571-82193086

МБ: +8613732255713

ФАКС: + 86-571-82998655

Е-маил:   ребонцабинетс@цхинаребон.цом