Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Воод Граин Схакер Стил Тхермофоил ПВЦ Кухињски Ормарићи

Шећер за дрво кукуруза Тхермофоил ПВЦ Кухињски ормарићи Од нових кућа до реновирања, појединачних ормара до већег развоја или комерцијалних канцеларија у малопродаји, Ребон кабинети имају способност и стручност да превазилазе ваша очекивања и задовоље свој буџет. ПВЦ садржи равно дрво за дрво / подигнуто дрво ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Воод Граин Схакер Стил Тхермофоил ПВЦ Кухињски Ормарићи

Од нових кућа до реновирања, појединачних ормара до главних кретања или комерцијалних канцеларија у малопродаји, Ребон ормари имају способност и стручност да превазилазе ваша очекивања и испуне свој буџет.


ПВЦ садржи равне дрвене житарице / подигнуте дрвене житарице / стилове високог сјаја. Материјал језгра је МДФ, који се може направити у различитим бојама, али цена је само 1/3 чврстог дрвета. Клијенти који желе модеран стил дрвета, али јефтина цена, ПВЦ кухињски намјештај ће бити прва опција.


Овде смо да у кухињи учинимо додатни комфор према вашем укусу, дизајну и стилу. Имамо више од 100 дизајна нијанси. Спољне покриваче чине неодговарајућим типовима као што су Отвори, Угао врата, Клизна итд., То је прилагођени кухињски елемент тако да можете испунити своју процену, како вам се свиђа.


Користимо друге повезане производе као што су ладице за чување плоча, чаша, посуда, одредби итд., Што ће уштедјети и додатно место, а то ће изгледати пристојно.


Нудимо атрактивне трошкове да послујемо и задовољавамо све врсте клијената. За тренутни преглед молимо вас да посетите нашу интернет страницу која ће вам помоћи да дајте оквир.


3333.jpg7bi.jpg
0(001).jpg2.jpg
Hot Tags: Дрвене зрна стакла термофоил ПВЦ кухињски ормари, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, велепродаја
Istraga