Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Bijela PVC membranska kuhinja

Dizajn inspiracije za "New White Jade" Rebon kabineta je bijeli žad. Cijela bijela i besprijekorna, čini ljude opuštenim i mirnim. Linije su okrugle i glatke, krute i fleksibilne ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Bijela PVC membranska kuhinja - Novi bijeli Jade

Koncept dizajna:

Dizajn inspiracije za "New White Jade" Rebon kabineta je bijeli žad. Cijela bijela i besprijekorna, čini ljude opuštenim i mirnim. Linije su okrugle i glatke, krute i fleksibilne, a "krug" bijelog žada vješto je uklopljen u dizajn kabinetovih PVC vrata, staklenog okvira vrata, rešetkastih vrata, otvorenog ormara, vinskih ormara i ručke.


white pvc modular kitchen cabinets wholesale


Detalji o proizvodu:


Otvoreni kabinet:

Otvoreni kabinet na uglu, upotpunjen upotrebom rimskih stupova i vijenca, uljepšava prekrasnu liniju krajolika, koja ne samo da ispunjava prostor beskrajnim sanjarenjem, već i obogaćuje oblik skladištenja.


Ormarić za sudoperu:

Orijentisana ka ljudima je osnovna ideja dizajna. Prema principu ergonomije, ormarić za sudoperu je za 108 mm viši od ormarića za kuhanje i ne mora se savijati tokom pranja, što ga čini lakim i udobnim. Konstrukcija rešetkastih vrata i prozora drži ormarić za sudoper ventiliran i suh.


Osnovni kabinet:

Osnovni ormari sa obe strane ispod štednjaka su mali ormarići za vino koji zadovoljavaju vaše potrebe za višim kvalitetom života.

 

Visoki kabinet:

Kombinovani visoki ormarić sa raznovrsnim oblicima i bogatim funkcijama, sa kabinetom za izvlačenje i ugrađenim kuhinjskim aparatima, ima više prostora za odlaganje.

base cabinet wine cabinets pve kitchen cabinetopen cabinet pvc kitchen cabinets wholesale
sink cabinets white european kitchen stytleHigh cabinet pvc kitchen cabinets wholesale Hot Tags: bijela PVC membrana kuhinjski kabinet, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga