Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Prekrasna osetljiva lakirana PVC kuhinja

Champs Elysees, zasnovana na evropskoj doktrini rokokoa i kvalitetu života, oplemenila je umetnost panela vrata u skladu sa kvalitetom života urbane elite.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Prekrasna osetljiva lakirana PVC kuhinja - Champs Elysees


Koncept dizajna:

Sa elementima za modeliranje lakiranih u PVC-u i PVC-om, dizajn luk i staklenih vrata, cijeli proizvod predstavlja prekrasan, delikatan i fin stil. Istovremeno, upotreba retro okruglih ručica i završna tehnika otkrivanja zlata dodatno naglašava eleganciju i plemenitost proizvoda.

klavirski lak za kuhinju na veliko


Island:

Integracija lučnih vrata obogaćuje linije izgleda. I staklena vrata i osvetljenje u kuhinjskom ormariću čine kuhinju delikatnom i energičnom.

Otvoreni kabinet:

Otvoreni kabinet je predivna linija pejzaža u kuhinji, a postavljanje raznih dekoracija čini celu kuhinju divnom, svetlom, delikatnom i elegantnom.

Hladnjak visoki ormar:

Postavljanje bijelog hladnjaka u kabinet ne samo da poboljšava funkcionalnost proizvoda, već i spaja cijeli prostor u cjelinu.

polusjajni-bijelo-lak-kuhinjski ormari-veleprodajaormarić za ladice lak kuhinjski ormar pvc


Funkcionalni pribor:

Opremljeni sa svim vrstama funkcionalnih dodataka, čine kuhinjski ormarić ne samo prekrasnim izgledom, već i praktično.

Vrata:

Ploča vrata za kuhinjski ormarić koristi PVC koji zadržava karakteristike polusjajnog laka i istovremeno čini PE osobine.

ormarića za posuđe za jeloVisoko bazni ormar vodootporan lak za drvenu ivericuVisoko bazni kabinet vodootporan lak za drvootok visokokvalitetni lak kuhinjski ormari na veliko


 
Hot Tags: Prekrasna delikatna lakirana PVC kuhinjski ormar, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga