Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Одличан и отпоран на огребот високе квалитете модерне сјајне лаковске кухиње у различитим бојама

Одличан и отпоран на гребање Висококвалитетни савремени сјајни лакови Кухињски кабинет у различитим бојама Кухињски панел са вратима Високе сјајне боје врата су познати у Европи као лакирана врата. Врата су произведена са језгром мдф 18мм дебљине и вашим избором боје која се примјењује ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Одличан и отпоран на огребот високе квалитете модерне сјајне лаковске кухиње у различитим бојама


Кухињски панел за врата

Врата с високим сјајем у боји су позната у Европи као лакирана врата. Врата се израђују са језгром мдф дебљине 18мм и вашим избором боје која се наноси на лице и ивице врата, а на задњој страни је обично бела матирана меламинска боја.


Имамо специјализовану производну линију, штанд кабину без прљавштине, професионалну пекарницу, АКЗО НОБЕЛ Америцан увезену боју преостале светле боје чак и након веома дугог времена кориштења. Сва лака врата су завршена са 32 корака, од резања плоче, прашине, површинске боје, полирања, печења на високој температури.


Оно што чини наша врата другачијим од свега осталог јесте строг процес старења кроз који пролазе врата; Између сваког слоја прајмера, боје и високог сјаја, врата се старају у посебној просторији контролисаној температури, стварајући стабилност и најбољу могућу завршну обраду врата.


Кухињски намештај мора бити импресиван не само због светлости и јасног изгледа, већ и интеракције различитих простора за одлагање, који су толико важни за свакодневне активности у кухињи морају бити савршено синхронизовани.


Из тог разлога посебну пажњу посвећујемо бројним додатним функцијама и могућностима простора за складиштење приликом развијања наше понуде кухиње, а корисничка погодност је увек један од најважнијих критеријума. Ергономске висине кабинета, као и серво-погон за подне ормане и висеће ормаре, олакшавају рад у кухињи. Управо планирани кухињски планови са пажњом на дизајн ће вас изненадити широким спектром фитинга који могу бити савршено усклађени са вашим индивидуалним жељама. Током било којих фаза планирања за цијелу кухињу или приликом одабира њихове унутрашње опреме, наша кухиња увијек представља максималне могућности.


1 (001) .јпг3 слике (001) .јпг
ИМГ_4396 (001) .јпгИМГ_4399 (001) .јпг
ТРАНС_0955 (001) .јпгТРАНС_0976 (001) .јпг


Hot Tags: Дуготрајан и отпоран на гребање висококвалитетне модерне сјајне лакиране кухиње у различитим бојама, Кина, фабрика, добављачи, произвођачи, велепродаја
Istraga