Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Moderan dizajn svježe mladenačke sobe

Na osnovu estetske pretpostavke nove generacije potrošačkih grupa, a mladim ljudima grada treba samo mali prostor, brz životni stil. Dizajn čitavog niza apartmana "To Youth" stvara svježinu i modernost mladenačke napetosti.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Moderni, svježi, visoki komforni apartman - za mlade


Koncept dizajna:

Na osnovu estetske pretpostavke nove generacije potrošačkih grupa, a mladim ljudima grada treba samo mali prostor, brz životni stil. Dizajn "Omladine" cijele serije ormara za stanove stvara svježu i modernu mladenačku napetost.

kuhinja i tv kabinet lakirani kuhinjski ormarić


 

Spavaca soba:

Noćni ormarić u kombinaciji sa garderobom odražava životne navike modernih mladih ljudi. Obe strane laminata su dizajnirane sa visokim staklenim lakom, što je ne samo praktično već i puno individualnosti. Otvoreni ormar može primiti privremenu odjeću ili torbe za lakši pristup.

glavna spavaća soba i garderoba modernog stila full house desgin


Dnevna soba i blagovaonica:

Potpuno otvoreni kuhinjski prostor integriran je s gostinjskom blagovaonicom, s više društvenih i praktičnih funkcija i bezgraničnom kreativnošću, što je u skladu sa slobodnim i stalno mijenjajućim improvizacijskim stavom mladih.

dnevni boravak i spavaća soba moderni mladić visoki sjaj kabinetKupaonica: \ t

Bez previše kompliciranog dizajna, bijeli zidni ormarić je umetnut staklenim panelima, a odmah se pojavljuje ugodan i čist učinak. Svijetli oranžni okvir ogledala za kupatilo postaje centar vizualnog fokusa. Desna strana kabineta može biti postavljena za prikaz toaletnih potrepština.

kupaonica visokog sjaja mlada kabineta


 

Hodnik: Ulazni hol eliminira raspored ormarića cijelog zida i prihvaća dizajn sa srednjim dijelom ostavljenim praznim, što čini funkciju skladištenja obilnom uz postizanje jednostavnosti s niskim ugljikom.

hodnik funkcionalni ormar full house dizajn


Hot Tags: Moderni svježe mladenački dizajn kabineta, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga