Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Moderno i klasično rešenje za puni kabinet

Savršen spoj modernog i klasičnog, modernog svjetla i luksuznog stila full house rješenja - urbani laktaš, izgleda kao neka vrsta skrivenog aristokratskog temperamenta pod jednostavnim izgledom ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Moderno i klasično rešenje Full House Cabinet - Urban Upstart

Karakteristike proizvoda:

Savršena fuzija modernog i klasičnog, modernog luksuznog stila čitave kuće - urbani lansirni, izgleda kao neka vrsta skrivenog aristokratskog temperamenta pod jednostavnim izgledom. Usvajanje minimalističke metode dizajna, naglašavajući i modu i praktičnost, integrirajući neočekivane funkcije i tehnološke elemente, tišinu i raskoš, i pronalazeći udobnost i mir iza užurbanog gradskog života.

dnevni boravak melamine full house furniture cabinets solutionGlavna spavaća soba:

Napuštanjem luksuza u tradicionalnom smislu, u procesu pojednostavljenja, modna avangarda i moderni temperament biće u punom zamahu. Moderni luksuzni kabinet glavne spavaće sobe povećat će ukupni prostor.
Glavni spavaća soba namještaj full house kabinetGlavna spavaća soba nameštaja MFC full house rešenjeDruga spavaća soba:

Na pretpostavci da se osigura integritet, tečnost i hijerarhija cijelog prostora, druga spavaća soba izbjegava komplicirane i beskorisne detalje i stvara jednostavnu umjetničku modernu i klasičnu atmosferu s skladnom, prirodnom i jedinstvenom vizualnom estetikom.

Druga spavaća soba pvc melamin mfc namještajDnevna soba:

Jednostavna ravna kombinacija drži TV ormar u pozadini, dok samo jedan set laminiranih ormarića sa aluminijskim okvirom od staklenih vrata prenosi moderno i klasično full house atmosferu pod promjenjivim svjetlima u ormariću.


dnevni boravak melamin full house namještaj kabinet rješenjednevni boravak mfc melamin full house namještaj kabinet rješenjeHodnik:

Naglasite na težnji ka kvalitetu, detaljima i dizajnu. Urban Upstart kombinira različite profile, razumno planira funkcionalne zone, integrira ormare, ormare za šperploče, zidne ormare, ladice i tatami, i pruža pogodnost za izlazak i ulazak u kuću.

hodnik melamin kabinet full house soulution
Kuhinjski ormar:

Otvoreni kuhinjski ormarić odgovara modi modernog stila, a staklena vrata sa aluminijskim okvirom i unutrašnjost kabineta osvjetljavaju modni okus bez rezervacije. Radna ploha za podizanje kabineta se može koristiti kao stol za ručavanje i šank. Izgleda vrlo elegantno nakon što se uklopi u drvenu podlogu.


kuhinjski ormar melaminski namještaj full house soulutionkuhinjski ormar melaminski namještaj full house soulutionKabinet za kupatilo:

Moderno luksuzno uređeno kupatilo je koncizno i elegantno, sa super-širokim ogledalom i sanjivim ogledalskim svetlima koje su stvorile romantičnu atmosferu i šarm.

kupatilo melamin full house nameštaja rešenje
Studija:

Prostor studiranja modernog luksuznog stila oseća se čisto i uredno, što je veoma pogodno za meditaciju i čitanje u opuštenom stanju. U isto vrijeme, ultra široki tatami mogu zadovoljiti potrebe za ostatkom nakon rada.

studija soba melamin mfc tatami namještaja full house rješenje
Ormar:

Urban Upstart pravilno dijeli skladište, skladište i izložbu, predstavlja novi moderan način života. Ormar za odjeću, ormar za hlače, kabinet od šperploče, ladica i ostali rasporedi razumni. Kada je trup kabineta odeljenja opremljen staklenim panelima, cijeli prostor je ispunjen plemenitim i ukrašen raznim vrstama panela na vratima kao što su PVC i MFC, tako da se atmosfera niskog luksuza širi svuda.


Garderobni ormarić od melamina PVC MFC full house soulutionGarderobni ormarić od melamina PVC puna kuća za dušuTrpezarija:

Velika površina vitrina za vino donosi kombinaciju aluminijskih okvira staklenih vrata i lampe u ormariću, koji je živahan i šarmantan. Naizgled jednostavne linije i geometrije, nakon izuzetne i komplikovane izrade, sve ukazuju na vrhunski kvalitet.


blagovaonica luksuzni klasični namještaj vinski ormarići full house rješenjablagovaonica luksuzni klasični namještaj vinski kabinet


Hot Tags: Moderna i klasična Full House kabinet rješenje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga