Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Prilagođavanje kineskog stila u kineskom stilu

Kombinacijom "svečanog" i "elegantnog" temperamenta, tradicionalni strukturalni oblik je redizajniran i kombinovan sa postmodernim sredstvima. Novi kineski stil full house rješenje - podsjećajući južnu Kinu, vješto kombinirajući ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Prilagođavanje kineskog stila Full House - podsjećajući na južnu Kinu

Karakteristike proizvoda:

Kombinacijom "svečanog" i "elegantnog" temperamenta, tradicionalni strukturalni oblik je redizajniran i kombinovan sa postmodernim sredstvima. Novo rešenje kineskog stila full house - Podsećajući na južnu Kinu, vešto kombinuje tradicionalne elemente sa modernim materijalima sa estetskom preferencijom savremenih ljudi, elegantnom i implicitnom, dostojanstvenom i bogatom šarmom.

pogled iz zraka pvc ploča laminat full house rješenjeGlavna spavaća soba i ormar:

Nije komplikovana, ali puna elegancije. Glavna spavaća soba novog full-house rešenja u kineskom stilu opisuje strukturu garderobe jednostavnim linijama tako da se ne čini dosadno da bi odgovarala strukturi prostora.
master spavaća soba laminat melaminski namještaj full house soulutiongarderobni lak, melaminski namještaj full house soulutionKabinet za cipele:

Držeći se antikviteta u kineskom stilu, ali ne gubimo City Flavour. Novi ormar za cipele full house dizajna kineskog stila je i prostorna dekoracija i praktičan.

cipela ormarić malamin lak za punjenje kućicaDnevna soba:

Nova dnevna soba u kineskom stilu koristi sažete ravne linije kako bi prikazala slojevitost prostora i snabdijevala savremenim ljudima težnju za jednostavnim životom.


dnevni boravak kabinet malanine mfc laka namještaj full housednevni boravak ormarić malanin mfc lakirani namještajSlobodno područje:  

Slike pune umjetničkog i glasovirskog okusa okružuju cijeli umjetnički prostor.

leasuire su lak melamin mfc full house rješenje kineski stil
Kupaonica: \ t

Kabinet za kupatilo novog kineskog stila je koncizan i elegantan u tonu. Zidni ormarić i osnovni ormarić zadovoljavaju potrebe svakodnevnog života.


ormari za kupatilo melamin mfc iverica full house modernaStudijska soba:

Novi tatami kineskog stila je lijep, nježan i smiren, te prenosi odvojen stav prema životu.


radna soba tatami kabinet melamin full house customizationradna soba tatami ormarići melamin puni namještajKuhinjski ormar:  

U skladu s različitim funkcionalnim zahtjevima, košara, košara za začin, košara za posuđe i slično smješteni su u osnovnom ormaru kako bi se u razumnoj mjeri iskoristio prostor za pohranu u kuhinji.


osnovni kabinet melamin kuhinjski kabinet moderan stil koncizan veleprodajabijeli lak visoki sjaj klasični kuhinjski ormarić


Trpezarija:   Novi restoran kineskog stila za potpuno prilagođavanje ispunjava povremene potrebe modernih ljudi u potrazi za brzim životom, integrira šank i štand, i može se slobodno uređivati i birati u skladu sa različitim okruženjima.

vinski ormar za melaminske kuhinjevinski ormarić melaminski kuhinjski ormari


Hot Tags: Kineski stil Full House Kabinet Prilagođavanje, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga