Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Luksuzni i plemeniti stolovi od punog drveta

Charlotte, luksuzno i plemenito rješenje punog drveta iz punog drveta američkog stila, naslijedilo je luksuzni i plemeniti duh Europe, pomiješano sa slobodom i neukusnošću Sjedinjenih Država. Sačuvajte boju i teksturu klasičnog namještaja, integrirajte potrebe modernog življenja, optimizirajte detalje ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Luksuzni i plemeniti ormari od punog drveta - Charlotte


Koncept dizajna:

Charlotte, luksuzno i plemenito rješenje punog drveta iz punog drveta američkog stila, naslijedilo je luksuzni i plemeniti duh Europe, pomiješano sa slobodom i neukusnošću Sjedinjenih Država. Sačuvajte boju i teksturu klasičnog namještaja, integrirajte potrebe modernog življenja, optimizirajte detalje i naglasite pragmatizam.

namještaj iz drvenog namještaja od punog drvetaDnevna soba:

Kao prostor za gostoprimstvo, dnevni boravak u američkom stilu je koncizan i plemenit kao cjelina, i pun povijesnog ukusa, veliki i mali objekti su pažljivo izbalansirani.

dnevni boravak američki luksuzni stil europa čvrsto drvo kabinet veleprodajakamin luksuzna plemenita trešnja drvo dnevni boravak kabinet veleprodaja
obuća ormar hodnik američki stil po mjeri veleprodajatv kabinet cheery čvrsto drvo na velikoKuhinjski ormar:

Izbor južnoameričke trešnje je prirodan tekstur, vlažan u boji, a odlična tehnologija boje pokazat će plemenitost i luksuz masivnog drveta. Dizajn otoka u L-stilu u najvećoj meri proširuje prostor kuhinje. Posebno proširena otočka mesa čini malu i izuzetnu blagovaonicu s različitim funkcijama.

luksuzni trešnja drvo kuhinjski ormar na velikoamerički stil luksuznih masivnih drvenih ormara
aparati cookhob kuhinjski ormari na velikoizvući košaru visoki kabinet funkcionalni kuhinjski ormarići na veliko
Trpezarija:

Uređeno uređenje kabineta od masivnog drva i ugostiteljskog stola donosi luksuznu i plemenitu atmosferu u restoran. Otvoreni ormarić ima moćan skladišni prostor, koji je izuzetno pogodan za skladištenje posuđa, posuđa, papirnatih ručnika, začina itd.

blagovaonica kuhinjski ormari luksuzni američki stil na velikovinski ormari trešnja masivni izvoz na velikoSpavaca soba:

U kombinaciji s dizajnom iz plemenite police od punog drveta i plutajućeg prozora, donosi beskrajnu lakoću i udobnost kućnom životu. Stavite knjige koje volite da čitate u svojoj spavaćoj sobi ili stavite neke umetničke radove da biste ukrasili prostor osećajem kaligrafije.

master spavaća soba namještaj kabinet masivnog drveta luksuz na velikofloat prozor funkcionalni visoki ormarići od punog drveta veleprodaja


 

Ormar:

Sastoji se od ormara od masivnog drveta, zidnog ormara, donjeg ormara, ormara za plovila, plutajućeg prozora i ostrva. Funkcija podjela je uredna i zadovoljava zahtjeve skladištenja odjeće različitih kategorija.

ormar drveni hign kvalitetni ormar za veleprodajuormar drveni hign kvalitetni ormarić veleprodajaKupaonica: \ t

U potpunosti iskoristite prostor za skladištenje na jednoj strani zrcala kako biste postavili toaletne potrepštine, što je praktično i praktično. Osnovni ormarić bazena, kabinet s 2 vrata i ormar za odjeću odjekuju jedni drugima, izgleda lijepo i praktično.

ormarić za kupatilo koncizna elegantna masiva na veliko


Tatami: \ t

Kutija za knjige od punog drveta usvaja kombinovani dizajn vrata za podizanje kako bi poboljšala vizuelni efekat i olakšala vlasniku da klasifikuje i skladišti knjige. Tatami je opremljen liftom, koji je vrlo pogodan za čitanje ili igranje šaha s prijateljima za zabavu. Osnovni ormarić i ladica čine cijelu sobu snažnom funkcijom spremanja i plemenitim osjećajima.

studija soba američki europa stil trešnja čvrsto drvo na velikotatami american europa style cherry čvrsto drvo na veliko


Hot Tags: luksuzni i plemeniti drveni ormar, Kina, tvornica, dobavljači, proizvođači, veleprodaja
Istraga