Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > О нама > План развоја

Изградите фабрику азијских модела


Ребон Кухињски ормари | Хоме Опремање свих производа, укључујући масивно дрво и лакове, све су независне Р & Д и кућне производње. Са начелом "Изградња азијског модела фабрике" изаберемо индустријску воду (увезену из Немачке и Италије), а имамо осам интелектуалних производних линија. Професионалне институције и главни универзитети засновани су на концепту индустријске интелигенције 4.0, у комбинацији са флексибилним прилагођеним размишљањем за поновно изградњу и надоградњу. У поређењу са традиционалном производном опремом, ефикасност производње повећала се за више од 62%, а квалификована стопа је чак 99,8%, што знатно смањује укупне трошкове производње производа.


Rebon Kitchen Cabinets No. 1 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 2 Factory

Rebon Kitchen Cabinets No. 3 Factory


Јингјианг Индустријска област број 1 Творница


Фабрика је инвестирала 260 милиона јуана, покрива површину од 106 хектара и има фабричку зграду од 80.000 квадратних метара. Има напредне производне линије као што је немачки Хомаг и стављају га у употребу крајем маја 2010. године.


Јингјианг индустријска зона бр.2 фабрика


Површина од 5.400 квадратних метара, главна производња ПВЦ Кухињска врата Панел и клизна врата.


Јингјианг индустријска зона бр.3 фабрике (у изградњи)


Фабрика је уложила 450 милиона јуана, покрива површину од 350 хектара, само у позадини фабрике Но.2. Ова фабрика ће бити у употреби 2019. године заснована на концепту индустријске интелигенције 4.0.