Хангзхоу ребон ормарића Цо, Лтд

Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је један од најпрофесионалнијих произвођача кухињских ормара у Кини,

Dom > О нама

Хангзхоу Ребон Ормари Цо, Лтд је подружница ДЕ & Е Холдинг Гроуп Цо, Лтд, која се налази у Јингјианг индустријској зони Ксиаосхан Дистрикта Хангзхоу, провинцији Зхејианг, само 10 минута од Међународног аеродрома Хангзхоу.

厂房全景_编辑.jpg


То је велико предузеће за модернизацију, специјализовано за производњу ормара у европском стилу, који нуди различите материјале као што су лак, МФЦ, ПВЦ, пуно дрво и УВ врата. ИСО9001 и ИСО14001 сертификована компанија је такође награђена са "Цхина Фамоус Бранд" и "Цхина Топ Бранд" захваљујући сталном и поузданом квалитету као и водећем тржишном уделу. Све машине у нашој фабрици су Хомаг или БИЕССЕ бренд.

2(001).jpg5(001).jpg
6(001).jpg7(001).jpg


Ребон Ормари је поносан што су добављачи производа од вриједности вриједног квалитета за све пројекте великих димензија, од главних до мањег развоја. Наш асортиман производа, услуге и техничко знање је у индустрији ништа друго и наше цене су високо конкурентне.Ребон је испоручио ормаре за многе стамбене зграде као и многе друге пројекте у распону од 10 до 200 станова / кућа у преко 100 земаља.


Ми ћемо пружити одличну услугу и конкурентну цену за вас, очекујемо да постанемо ваш дугорочни партнер у Кини.