Хангжу Ребон шкафи Цо, Лтд

Хангжу Ребон шкафи Цо, Лтд је један од најважнијих професионалних произвођача кухињских елемената у Кини,

Početna stranica > О нама

厂房全景_编辑.jpg


Хангзхоу Ребон Ормарић Цо, Лтд је подружница ДЕ & Е Холдинг Гроуп Цо, Лтд, која се налази у Јингјианг индустријској зони Ксиаосхан Дистрикта Хангзхоу, провинцији Зхејианг, само 10 минута од Међународног аеродрома Хангзхоу.

То је велико предузеће за модернизацију, специјализовано за израду кухињских ормара из европског стила, који нуди различите материјале као што су лак, МФЦ, ПВЦ, масивно дрво и УВ врата. ИСО9001 и ИСО14001 сертификована компанија је такође награђена са "Цхина Фамоус Бранд" и "Цхина Топ Бранд" захваљујући сталном и поузданом квалитету као и водећем тржишном уделу. Све машине у нашој фабрици су Хомаг или БИЕССЕ бренд.


Ребон Ормари је поносан што су добављачи производа од вриједности вриједног квалитета за све величине пројекте, од главних до мањег развоја. Наш асортиман производа, услуге и техничко знање је у индустрији ништа друго и наше цене су веома конкурентне.Ребон је испоручио ормане за многе стамбене зграде, као и многе друге пројекте од 10 до 200 станова / кућа у преко 100 земаља.


Ми ћемо пружити одличну услугу и конкурентну цену за вас, очекујемо да постанемо ваш дугорочни партнер у Кини.


2 (001)

5 (001)

6 (001)

7 (001)